Изработка на Уебсайт

Основната цел на фирменият уебсайт е представяне на бранда онлайн и привличане на нови клиенти за Вашия бизнес. За да бъде успешен е необходимо да има удобна навигационна система, стилна визия и подобаващо съдържание. Изберете нашият професионален екип за да получите желания от вас уебсайт. Създаването на уеб сайт се състои от няколко стъпки:
1.Планиране и създаване

Първоначалният етап от изграждането му е изборът на навигация, функции и дизайн, които най-добре отговарят на изискванията на вашия бизнес. Изграждането на доверие в стоките и услугите, които предоставяте, ще изисква правилна структура и елегантен, чист стил.

2. Социални медии

Сайтовете за социални медии осигуряват директна линия за комуникация с клиентите. В съзнанието на вашите фенове начинът, по който изглежда вашата страница и как доставяте съдържанието, определя душата на вашия бизнес. Трафикът на сайта и познаваемостта на марката са резултат от публикации в социалните медии.

3. Поддръжка

Ние можем да поддържаме вашия уебсайт функционален и привлекателен за интернет потребителите. Ние ви предоставяме ефективна и надеждна постоянна техническа помощ, която включва коригиране на всякакви технически проблеми, надграждане на системата, подобряване на защитата и сигурността, преместване на материали, управление на хостинг акаунти и добавяне на нови раздели или функции.

Пакети за изработване на уебсайтове за индивидуални потребители и фирми

уеб сайт СТАНДАРТ

СТАНДАРТ
800 лв Еднократно заплащане
 • Уникален дизайн на уебсайт, създаден специално за вас.
 • До 10 вътрешни страници, за да представите вашата информация ефективно
 • Галерия със снимки, която ще ви позволи да споделите визуалното привличане на вашата марка
 • Възможност за качване на видео файлове, за да добавите интерактивност и дизайнадизайна
Старт
Най-популярен

Персонализиран уебсайт с уникален дизайн и функционалност

Про уеб сайт
900 лв Еднократно заплащане
 • Уникален дизайн и до 15 вътрешни страници
 • Галерия снимки и качване на видео файлове
 • Модул за регистрация и вход в сайта
 • 1 стандартна форма за контакт
 • Административен панел за управление
Популярна

Уникалност и ексклузивност

Супер уеб сайт
1000 лв Еднократно заплащане
 • Изградете впечатляващ уебсайт, който излъчва уникален дизайн и функционалност. С нашия пакет "Супер" получавате следните предимства:
 • Индивидуално проектиран уебсайт, който ще представлява вашия бранд на професионално ниво.
 • Галерия снимки, където можете да представите визуалната естетика на вашите продукти или услуги. Видео галерия, за да запечатате вниманието на вашите посетители с динамично съдържание.
 • Обработка на  изображения, за да осигурите качествено представяне на визуалните елементи. Модул за регистрация и вход, за да осигурите персонализирано преживяване на потребителите.
Супер

Ние сме тук, за да ви подкрепим и след старта на уебсайта. Затова предлагаме гаранционна поддръжка в продължение на 1 месец след официалния старт. Ако желаете допълнителна помощ или обучение, предлагаме възможност за работа с вас чрез нашите експерти или да сключим договор за месечна поддръжка .

ЗАБЕЛЕЖКИ

За извънредна работа по спешна заявка от клиент в почивни дни и по време на официални празници цените са с 50% над обявените тарифи.

Заявки се приемат писмено в рамките на работните дни по електронна поща!

Индивидуална работа с дизайнер с цена от 50 лв/час.